x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 2014: Varsator

Horoscop 2014: Varsator

05 Ian 2014   •   19:15
Horoscop 2014: Varsator



Pana in data de 16 iulie, Jupiter ramane in Rac, in zona muncii si continua sa aduca expansiune si dezvoltare aici. Beneficiezi de tot suportul astral pentru a creste profesional, pentru a-ti imbunatati stilul de viata si a-ti folosi creativitatea pentru a scoate la lumina noi proiecte. Este o perioada in care poti obtine rezultate foarte bune in urma muncii, mai ales daca aceasta presupune sa fii in slujba oamenilor, sa servesti, sa fii contributie.

Expansiune, oportunitati
Jupiter in zona muncii iti da putere si entuziasm sa mergi mereu mai departe si sa te implici in activitati si proiecte care conteaza cu adevarat pentru tine. Eforturile iti vor fi rasplatite si vei avea parte de recunoasterea pe care o meriti.
Totusi, avand in vedere ca vor fi si aspecte tensionate, mai ales in ianuarie, februarie si aprilie, fii atent la tendinta de a te suprasolicita si de a-ti asuma mai multe sarcini decat poti duce. De asemenea, atentie la impactul pe care stressul si agitatia, datorita haosului de la locul de munca, il pot avea asupra starii tale de sanatate, in aceste luni.
In acest interval, terapiile, inclusiv cele alternative, daca vei avea nevoie de ele, vir da rezultate foarte bune, in special in luna mai. Tot atunci, situatia din mediul profesional se poate imbunatati simtitor, fiind o perioada favorabila activitatilor pe care le-ai tot amanat.
Din 16 iulie, Jupiter trece in Leu pentru un an de zile si va aduce expansiune in zona parteneriatelor si relatiilor. De data aceasta, oportunitatile si succesul vin prin intermediul acordurilor, colaborarilor, parteneriatelor si asocierilor. Vin multe oportunitati spre tine, tot ce trebuie sa faci este sa le triezi si sa pastrezi ce consideri ca iti e potrivit.
Anumite relatii se pot incheia, sub influenta acestui tranzit, insa daca se intampla asta, va fi o usurare. Mai mult, in felul aceasta se creeaza spatiu pentru noi relatii si parteneriate, mult mai fructuoase si adecvate punctului in care te afli la momentul respectiv.
Viata sociala devine mai activa, dinamica si cu experiente frumoase. Te bucuri de mai multa caldura, de recunoastere si apreciere. Relatiile care au fost dificile pana acum, se transforma in sens pozitiv, iar cele care nu mai sunt in rezonanta cu tine se rup.
 Luna septembrie este excelenta pentru noi relatii, parteneriate si contracte.

Lectii, Provocari
Lectiile serioase vin intotdeauna de la Saturn, al carui rol este sa ne intoarca la simplitate, autoritate personala, disciplina si responsabilitate. Efectele sunt lente si sigure. Nu poti sa nu simti cand Saturn e prezent intr-un anumit domeniu de viata. In cazul de fata, Saturn tranziteaza casa a X-a, a carierei si puterii, prestigiului si reputatiei. Se afla in Scorpion din 2012 (octombrie) si va ramane pe tot parcursul lui 2014 in acest semn zodiacal, dupa care se muta pentru cateva luni in Sagetator, urmand sa revina, din iunie pana in septembrie 2015, in Scorpion.
Saturn in zona carierei, e posibil sa te fi incetinit putin, pentru a-ti da un ragaz sa-ti faci o evaluare, un bilant al parcursului si rezultatelor din ultimii ani, pentru a putea schimba ce e necesar si a lua decizii in cunostinta de cauza. E o perioada a intrebarilor si raspunsurilor sincere legat de ce-ti doresti cu adevarat, incotro te indrepti, care este rolul tau in lume, cum poti sa-ti aduci contributia.
Cu cat mai oneste si generoase sunt scopurile si proiectele tale, cu atat mai multe daruri vei primi in timpul si in urma acestui tranzit al lui Saturn. Deciziile pe care le iei acum iti pot schimba intreaga viata, pentru multi ani de acum incolo, cu precadere legat de cariera si ascensiune profesionala.
Deseori, cu Saturn in casa a X-a, suntem nevoiti sa ne asumam mai multe responsabilitati si, in primul rand, sa invatam ce inseamna responsabilitatea cu adevarat si sa ne-o asumam tot mai mult, pentru alegerile si rezultatele noastre. Asadar, si pentru tine lectia aceasta este una dintre cele mai importante, pe langa cea a disciplinei, bunei organizari, gestionarii eficiente a potentialului, experientei si resurselor de care dispui.
Pe de alta parte, ai ocazia sa rezolvi o serie de tensiuni in relatia cu tatal sau cu alte persoane cu autoritate si cu un rol important in viata ta.

Schimbari, Inovatie
Uranus, stapanul semnului tau solar, se afla in Berbec inca din 2011 si va ramane acolo multi ani. In horoscopul tau general, el activeaza zona comunicarii, schimburilor, studiilor, relatiilor cu fratii si surorile, cu vecinii si in general relatia cu tot ce se afla in imediata vecinatate. Uranus iti cere sa te reniventezi permanent in toate aceste privinte.
Apropo de comnicare, e necesar sa aduci mereu ceva nou in mesajul tau si sa te folosesti de creativitatea, originalitatea si inspiratia pe care acest tranzit le potenteaza. Sunt favorizate toate activitatile care implica scrisul sau oratoria, corespondenta, editarea, administrarea unei pagini de internet etc.
E un prilej foarte bun sa inveti lucruri noi care te inspira, sa renunti la tot mai multe convingeri vechi si sa-ti deschizi tot mai mult mintea, devenind tot mai constient si mai inspirat.
E drept ca aceste arii nu sunt lipsite de surprize, schimbari neasteptate, in relatii, in demersuri ce tind e documente si contracte, sau de studii. Lucrurile se pot schimba in ultima clipa, te poti razgandi sau pur si simplu circumstantele se schimba de la o clipa la alta. Asadar exista destul de multa instabilitate aici, dar cu cat esti mai flexibil, cu atat mai incantatoare ti se vor parea toate experientele traite.

Transformare profunda
Pluto se afla in Capricorn, in casa a XII-a astrologica din horoscopul tau general, inca din 2008. Si va sta aici mult si bine, adica pana in 2026.
Pluto este cel care purifica si detoxifica, ne provoaca sa eliberam bagaje emotionale care boicoteaza calatoria si evolutia sufletului. In 2014 vei avea in continuare de lucru la acest capitol, vei fi provocat sa cercetezi in interior, sa-ti cauti raspunsuri, sa te rupi de trecut, sa eliberezi ce e vechi si sa te impaci cu umbra, sa imbratisezi aspectele pe care nu le placi sau nu le accepti inca la tine.
Exersarea iertarii (de sine si de altii), a compasiunii pentru procesul tau de evolutie, a acceptarii procesului de transformare cu tot ce implica el, a fluiditatii in viata, te ajuta sa vezi binecuvantarile tpt mai usor.
Cautarile in zona spirituala, aflarea unor raspunsuri importante, transformarea sistemului de credinte, raportarea tot mai diferita la tine si la lumea exteriara si descoperirea de noi practici psihologice sau spirituale sunt posibile.

IUBIRE SI RELATII
Un an frumos la acest capitol, mai ales in a doua jumatate, cand Jupiter va fi prezent in casa parteneriatelor si casatoriei. Aceasta este perioada cu cele mai fascinante intalniri, cu mai multa usurinta in construirea relatiilor binefacatoare si sanse mari de a intalni persoana potrivita pentru o relatie armonioasa. Unii Varsatori pot decide sa se casatoreasca, altii vor debuta intr-o relatie pe placul lor.
In relatiile deja formate, Jupiter aduce revitalizare, mai multa bucurie si caldura, armonie si optimism.
In prima jumatate a anului, cele mai multe relatii se pot forma in mediul profesional , prin natura muncii si proiectelor pe care le desfasori. In a doua parte a anului, apar tot mai multe posibilitati, mai multe relatii, gratie lui Jupiter in Leu, in zona imaginii si vietii sociale. De asemenea, e posibil sa realizezi conexiuni cu persoane din strainatate sau sa cunosti pe cineva special intr-o calatorie indepartata.
Casatoriile sau angajamentele pe termen lung ar trebui evitate in ianuarie (Venus retrograda), 5 februarie- 1 martie, 7 iunie-2 iulie, 4-26 octombrie (Mercur retrograd).

SANATATE SI VITALITATE
Jupiter se afla in casa sanatatii pana in iulie, ceea ce inseamna ca beneficiezi de o oarecare protectie si ca demersurile pe care le faci pentru vindecare, cand si daca e cazul, vor da rezultatele dorite in timp scurt. Totusi, asta nu inseamna sa nu fii atent, mai ales la excesele la care esti predispus, si datorita carora poti lua foarte usor in greutate. Asadar, alimentatia echilibrata si cat mai usoara (chiar daca poftesti la tot felul de delicii traditionale, ca la mama acasa), miscarea, odihna si relaxarea sunt necesare.
Tot in prima parte a anului, prudenta la volan si in toate deplasarile cu diferite mijloace de transport este recomandata in mod special.

CARIERA SI OPORTUNITATI
Anul acesta poate fi numit „anul carierei”, in ce te priveste. Sunt multe marcaje, e multa dinamica si un mare potential de dezvoltare si ascensiune pe acest segment. Atat in prima parte a anului (desi cu incetinitorul, mai ales cand Saturn va retrograd in intervalul martie-iulie), cat si in a doua parte, cu precadere in toamna, cand vei culege roade frumoase in urma muncii si efortului depuse.
E sansa ta de a-ti pune cat mai mult la treaba creativitatea si de a te implica doar acolo unde simti ca efortul merita toata energia sufletului tau. Nu e indicat sa te risipesti in prea multe proiecte deodata si nici sa faci compromisuri, tragand de cele care nu te mai inspira, nu-ti mai sunt potrivite sau nu-ti mai plac. E foarte important cum alegi sa-ti investesti energia, unde si cum iti folosesti resursele. Saturn indeamna la organizare si disciplina, asa ca succesul este acum de partea celor care i-au inteles mesajul.

BANI SI PROSPERITATE
Nu se poate vorbi de salturi si nici de caderi spectaculoase la acest capitol. Evident, proiectele profesionale pe care le derulezi iti vor aduce si castiguri financiare, insa in prima parte a anului s-ar putea sa ai de facut plati si cheltuieli care-ti cam subtiaza bugetul.
In a doua parte a anului, situatia financiara s-ar putea imbunatati, dar tot nu e momentul pentru extravangante, imprumuturi de sume mari pe care nu esti sigur ca le poti achita, investitii hazardate. Acum e recomandat sa te mentii in echilibru, pe cat posibil si sa te bucuri pentru ce obtii. Va fi destul pentru tot ce ai nevoie.
Neptun este in casa banillor, ramane aici si in acest an, prin urmare, exista destule oscilatii, confuzie si neclaritate in privinta banilor. Totusi, sunt incurajate activitatile creative si proiectele care necesita folosirea imaginatiei, intuitiei si talentelor artistice.
Un alt aspect de retinut este ca pe perioada tranzitului lui Neptun, banii vin mai mult si mai usor cand nu te astepti, si nu cand fortezi lucrurile, te tem sau faci calcule peste calcule.

Astrolog Nicoleta Svârlefus 

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

__________________________________________

Citiţi şi horoscopul pe 2014 al celorlalte zodii!

 BerbecBalanţă
TaurScorpion
GemeniSăgetător
RacCapricorn
LeuVărsător
FecioarăPeşti

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×