x close

Transformă gătitul într-un adevărată plăcere folosind tigaia potrivită! Alimentele lipite pot deveni imediat istorie!

Transformă gătitul într-un adevărată plăcere folosind tigaia potrivită! Alimentele lipite pot deveni imediat istorie!
Orice gospodină adevărată știe că secretul preparatelor gustoase, sănătoase și aspectuoase ține nu doar de talentul culinar, ci mai ales de ustensilele de gătit folosite! De aceea, una dintre cele mai...
Rețeta zilei: Pui în sos butter lemon cu sote de ciuperci

Rețeta zilei: Pui în sos butter lemon cu sote de ciuperci

Ingrediente 1 buc piept de pui 125 gr unt topit patrunjel tocat marunt coaja rasa de lamaie zeama de lamaie  sare piper ciuperci 1/2 ceapa 1 lingura de smantana Mod de...
Secretele unui piure perfect

Secretele unui piure perfect

Un bol de piure poate fi o garnitură perfectă pentru orice tip de carne, scrie Daily Mail. Experţii în gătit au dezvăluit secretele unui piure perfect, cât şi greşelile care pot fi făcute cu...
PUBLICITATE
  

  

  

Reţeta zilei: Mușchiuleț de porc cu ciuperci și măsline

Reţeta zilei: Mușchiuleț de porc cu ciuperci și măsline

Ingrediente: ● 500 g mușchiuleț de porc ● 300 g ciuperci proaspete ● 100 g măsline feliate ● 2 linguri unt ● 2 linguri ulei ● 150 ml vin alb sec ● sare ● piper Mod de preparare: Carnea...
Rețeta zilei: Piept de pui umplut cu brânză de capră

Rețeta zilei: Piept de pui umplut cu brânză de capră

Ingrediente ✽ 4 bucăți piept de pui ✽ 250 g brânză de capră ✽ o legătură pătrunjel ✽ 2-3 fire coriandru ✽ o legătură ceapă verde ✽ 2 căței usturoi ✽ 4 linguri...
6 metode naturale de a păstra calitățile fructelor și legumelor proaspete timp de săptămâni și luni întregi. Cum procedau bunicile noastre

6 metode naturale de a păstra calitățile fructelor și legumelor proaspete timp de săptămâni și luni întregi. Cum procedau bunicile noastre

Chiar şi în mijlocul iernii, ne putem bucura de gustul şi aroma proaspătă a fructelor şi legumelor. Ce noutate – doar la supermarket oricând poţi procura aşa ceva, poate că la asta v-aţi gândit, însă nu...
Borș cu fasole albă (rețetă de post)

Borș cu fasole albă (rețetă de post)

În Postul Mare al Paștilor, creștinii se învrednicesc să se abțina de la consumarea anumitor alimente, precum carnea, ouăle, brânza sau laptele, alegând legume și verdețuri, în rețete sănătoase și...
Rețeta zilei: Pui cu roșii și andive

Rețeta zilei: Pui cu roșii și andive

Ingrediente: ✽ 1/2 piept de pui ✽ 10 roșii mici ✽ 2 andive ✽ 3 linguri ulei ✽ sare ✽ piper Mod de preparare: Carnea se taie după dorință și se rumenește în ulei. Se scoate carnea din...
Rețeta zilei: Cartofi noi în bacon

Rețeta zilei: Cartofi noi în bacon

Ingrediente: 500 g cartofi noi 100 g cașcaval 100 g bacon o lingură ulei verdeață, după gust Mod de preparare: Cartofii se spală foarte bine, se curăță de coajă și se pun la fiert...
Tartă cu brânză, fără coacere. Sănătoasă, gustoasă și simplu de făcut

Tartă cu brânză, fără coacere. Sănătoasă, gustoasă și simplu de făcut

Sunt înnebunită după prăjiturile și plăcintele cu brânză. Problema e că brânza conține proteine iar asocierea ei cu blat din făină, carbohidrați adică, sau ouă, altă sursă de proteine, îngreunează...
Plăcintă cu ciuperci şi smântână

Plăcintă cu ciuperci şi smântână

Este o plăcintă care seamănă cu cel mai bun desert grecesc (Portokalopita), nu pentru că ar fi dulce, ci pentru că se prepară cam în acelaşi fel… mai ales partea cu ruptul foilor...
Rețeta zilei: Paste cu bacon și dovlecei

Rețeta zilei: Paste cu bacon și dovlecei

Ingrediente: ● o ceapă ● un dovlecel ● 200 g bacon ● o lingură făină ● 250 ml lapte ● 300 g tăieței lați ● o lingură ulei ● 1/2 legătură pătrunjel ● sare ●...
Rețeta zilei: Escalop de pui pane

Rețeta zilei: Escalop de pui pane

Ingrediente ✽ 4 felii piept de pui ✽ 4 linguri fulgi de porumb ✽ 4 linguri patrunjel ✽ 2 linguri cașcaval ✽ ulei ✽ sare și piper Pentru servit: ✽ verdeață, după gust ✽...
Cea mai scumpa BOMBOANA din lume costa peste 7.000 de euro

Cea mai scumpa BOMBOANA din lume costa peste 7.000 de euro

Maestrul cofetar portughez Daniel Marcelino Gomes a sedus gusturile rafinate ale celor mai bogate persoane din lume cu noua sa creaţie, o pralină elaborată cu fire din aur de 24 de carate, care costă 7.728 de euro...
Bulz de măruntaie (rețetă de pe Muntele Rarău)

Bulz de măruntaie (rețetă de pe Muntele Rarău)

Rețete (mai) românești, ca-n Bucovina nu găsești! E un slogan pe care l-am auzit și eu, cândva, urcând pieptiș spre Pietrele Doamnei, și zău că mi-a părut rău atunci că nu aveam în...
Serviciul de email marketing furnizat de